Hrvatska turistička ponuda predstavljena njemačkim agentima

U organizaciji Predstavništva HTZ-a u Frankfurtu i Ispostave HTZ-a u Münchenu održan je prvi u nizu webinara za njemačko tržište, izvijestila je voditeljica ispostave Hrvatske turističke zajednice u Münchenu Nera Miličić.

Na webinaru, održanom u suradnji s FVW Medien, najvažnijom stručnom publikacijom za turističku industriju, sudjelovalo je 65 agenata iz cijele Njemačke, kojima je prezentirana turistička ponuda Hrvatske i ostale aktualne teme poput projekta Safe Stay in Croatia, protokola u turističkim objektima te uvjeta ulaska i izlaska iz Hrvatske.

„Održani webinar bio je izuzetno uspješan, a agenti su postavljali pitanja vezana uz različite teme, od prometne povezanosti između regija, pravila za ulaz nacionalne parkove, pristupa otocima pa sve do punionica za električne automobile i preporuka za posjet hrvatskim destinacijama“, istaknula je Miličić.

Istarska županija posebno je predstavila novitete iz regije, a Croatia Airlines izložila je plan letenja za nadolazeću sezonu. Dodajmo kako se na tržištu Njemačke u narednom razdoblju planiraju održati dodatne radionice na kojima će sudjelovati jadranske županije i grad Zagreb.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

22,605FansLike
2,988FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles