Na prezentaciji HTZ-a sudjelovalo je 75 njemačkih agencija

Related

Lot planira osam linija prema Hrvatskoj

Prema pisanju portala Croatian Aviation, poljski nacionalni avioprijevoznik LOT Polish Airlines,...

Talijani vole Hrvatske otoke

U svibanjskom izdanju specijaliziranog talijanskog nautičkog mjesečnika Nautica, kojeg prati...

Recenzija: Terme Stubaki

Nakon napornog dana na poslu cimer i ja smo...

Hrvatska i Mađarska postigle dogovor kojim se olakšavaju turistička putovanja

Hrvatska i Mađarska postigle su bilateralni dogovor kojim će...

Hrvatske turističke atrakcije prezentirane Njemačkim medijma

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Njemačkoj, odnosno voditeljica ispostave u...

Share

U organizaciji Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Njemačkoj i Ispostave HTZ-a u Münchenu te u suradnji sa FVW stručnim medijem održan je webinar na kojem je sudjelovalo 75 njemačkih agencija i turoperatora.

Direktor Predstavništva Romeo Draghicchio i voditeljica Ispostave Nera Miličić na webinaru su predstavili uvjete ulaska i izlaska iz Hrvatske te projekt Safe Stay in Croatia. TZ Kvarnera prezentirala je svoju ponudu i koncept zdravstvenog turizma Breath again, a  nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines agente je informirao o provedbi sigurnosnih mjera i mogućnostima testiranja u hrvatskim zračnim lukama.

Riječ je o jednoj u nizu virtualnih prezentacija koje Predstavništvo u Njemačkoj organizira s partnerima iz hrvatskog turističkog sektora, s ciljem zadržavanja kontakta s medijima i predstavnicima njemačkog turističkog sektora, u razdoblju u kojem se brojne aktivnosti uslijed pandemije korona virusa ne mogu uživo održati.

Na prvoj prezentaciji održanoj 25. ožujka sudjelovalo je 65 sudionika, a regija koja se prezentirala bila je Istra. Iduća radionica zakazana je za 4. svibnja, a na njoj će se prezentirati Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska županija. Ukupno se procjenjuje kako će virtualna predstavljanja hrvatskog turizma u Njemačkoj pratiti preko 200 agenata.

spot_img
Previous articleUpoznaj Paklenicu
Next articleHideout Festival