Recenzija: Terme Stubaki

Nakon napornog dana na poslu cimer i ja smo se još jednom uputili u Stubičke toplice. Poučeni prošlim iskustvom nismo puno dvojili. Iz tog razloga sam odlučila napisati kratku recenziju i pozvati Vas da se sami uvjerite i doživite čar oaze u Zagorju.

Ovo malo simpatično mjestašce udaljeno svega 36 kilometara od Zagreba pruža odmor kakav uistinu trebamo nakon Corone i svih medijskih nasrtaja.

Početi ćete uživati već na samom putu do tamo okruženi zelenilom i livadama kojima nema kraja. Bajka na dlanu, kako i sami kažu. Mi smo se uistinu i uvjerili u to. Uz veliki parking na recepciji će vas dočekati ljubazno osoblje i za samo 50 kuna pružiti vam predivan doživljaj. Na korištenje dobivate saunu, unutarnji i vanjski grijani bazen sve do zatvaranja u 22 sata. Na ulazu ćete dobiti narukvicu s brojem svog ormarića kako bi vam stvari bile na sigurnom, ali nemaju ništa protiv ako ruksak poželite ponijeti sa sobom na bazen.

Nude se i razni paketi kao sto su sportski koji uključuje dva sata masaže .🤩 Masaža za bolna leda u trajanju od 3 sata, anti age tretman lica, 105 min čistog luksuza i anticelulit tretman u trajanju od 3 i pol sata. U ponudi su i razno razne masaže mirisnim uljima i pedikura 😌

Uz sve to, vrijedne ruke domaćina pripremaju svakodnevno i nešto mirisno i ukusno u kuhinji, stoga se ne trebate brinuti o ručak za taj dan. Cijene hrane su vrlo pristupačne, a ima i kolača. 😋 Mali simpatično uređeni restoran je nadomak bazena. U 11h i 17h održava se aerobik u bazenu pa ukoliko vam plivanje već samo po sebi nije dovoljna tjelovježba probajte se okušati u aerobiku vjerujem da je zanimljivo.

Stubaki su veoma lijepo uređene toplice s pozamašnim sadržajem i neće vas ostaviti ravnodušnima. I šećer na kraju, vanjski bazen je poseban i ne zovu ga bez veze bazen doživljaja. Mene je osvojio prekrasan prizor zvijezdanog neba dok plutam na toploj vodi. Pozivam vas da se i sami uvjerite. Za pripadnice ljepšeg spola koje se, već znam, teško opraštaju od doživljaja koje pruža vanjski bazen, posebno po noći i ako dođete sa partnerom, u ponudi je i fen za kosu. Ne brinite, koliko vam je duga kosa, osoblje je strpljivo i prilagodljivo, ali nemojte pretjerivati jer sve se gasi oko 22 sata. Kada vratite narukvicu na recepciji poželjeti ćete opet doći.

Saznaj više 

Mia Stilinović

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

22,079FansLike
2,817FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles